Adidas Stan Smith

#1 by StephaniePullan , Thu May 31, 2018 9:50 am

het raptrio zou straatoutfits dragen voor hun toneelvoorstellingen, waaronder de drie Adidas Stan Smith strepen adidas-supersterren zonder veters en met de tong uit de schoen. Dit zou uiteindelijk een revolutie in de hiphop-industrie starten en ervoor zorgen dat fans hun stijl navolgen. Adidas zou later een grote deal sluiten met rapgroep en kleding en sneakerlijnen uitbrengen die deze kenmerken. Ook in het begin van de jaren tachtig droegen b-boys de Adidas Superstars maar met een geheel andere look. Ze gebruikten dikke veters die overeenkwamen met de kleur van de strepen die hen dikke veters labelden. Adidas zou uiteindelijk populaire hiphopartiesten zoals Missy Elliot, Rita Ora-muziekproducenten zoals Pharrell Williams ondertekenen om de supersterren trending te houden bij andere sneakers.

Jaren later, in de huidige tijd, heeft Adidas een aantal versies van de originele supersterren uitgebracht, die grotendeels trouw blijven aan het oude ontwerp. U kunt online Adidas Superstar-schoenen kopen en deze dragen met elke outfit van uw keuze. Hun eenvoudige en elegante ontwerp houdt ze nog steeds relevant in de sneaker-industrie. Iedereen draagt de Adidas Superstars, en waarom niet! Ze zien er Adidas Ultra Boost hip en cool uit; ze zijn comfortabel en geven je die getto-urban geïnspireerde look. Opgemerkt wordt dat steeds meer vrouwen Adidas Superstars beginnen te dragen, zoals blijkt uit het feit dat Adidas top vrouwelijke beroemdheden ondertekent aan hun sneaker merk. De dikke zolen en het helderwitte omhulsel passen perfect bij de drie zwarte strepen en passen bij elke vorm Adidas Superstar van vrijetijdskleding inclusief geslacht.

Er wordt gezegd dat dit het eerste paar niet-gevoerde sportloopschoenen van Adidas in de hele wereld is. Zien vanuit technische structuur, het komt niet samen om te naaien, gewoon om te zeggen dat het volledig naadloos is. Zoals we allemaal weten, worden de traditionele sportschoenen geproduceerd door het gebruik van verschillende stukken van verschillende vormen materiaal door naadloze verbinding aan elkaar genaaid. Daarom is Adidas van mening dat dit soort digitale breiwerkproductie van de sportschoenen een soort innovatie is en dat het ook voordelen biedt voor atleten of sportfans. Omdat het deel uitmaakt van een duurzame ontwikkelingsstructuur en de revolutionaire betekenis ligt in het innovatieve ontwerp, de maximale limieten om te voldoen aan de comfortbehoeften van Adidas Yeezy de beweging.

Het geheel nieuwe merk Y-3 gaf aan de geboorte in 2002 op de basis van de samenwerking van de wederzijdse afhankelijkheid van twee delen en het is een merk dat verdiensten van twee kanten combineert. Verschillende gevoel voor mode en opvattingen richting sportmerk van twee totaal verschillende merken en vaardigheden van ambacht, een nieuw, sportief, modieus merk dat de toekomst verwelkomde. De realisatie van deze conceptie werd bereikt door de overeenstemmende basisvereisten naar visueel inzicht en nauwe samenwerkingsrelaties. In termen van samenwerkingsrelaties van twee bedrijven, de ontwikkeling van Adidas voor Yohji Yamamoto die een hele item is in de weg op de weg. De stevige positie van Y-3 als gevolg van de sportstijl van Adidas, ontworpen door Yohji Yamamoto.

Op deze manier zijn er drie logo's van Adidas. De Adidas classic-reeks wordt vertegenwoordigd door het kruidnagellogo, modieuze stijlreeksen worden getoond door ronde en halve ingesloten drie-strook en prestatiesreeks wordt uitgedrukt door three-strip. Elk embleem van Adidas heeft een speciale betekenis. Het kruidnagellogo dat een bloeiende bloem voorstelt, is het idee dat door de meeste mensen wordt gedeeld. De reden ligt in zijn vorm. En de betekenis ervan werd door de mensen vervormd als het symbool van de Olympische geest. Adidas is bekend voor de productie van sneakers en veroverde de markt stormenderhand toen ze de Adidas-supersterren lanceerden. Oorspronkelijk gelanceerd in de jaren 1970 als een basketbalschoen met lage bovenkant, had het de prestaties op een geheel nieuw niveau gebracht.

Toen Adidas het echter een paar jaar geleden terugbracht, had niemand verwacht hoe snel ze op de top van Adidas Sneakers de modelladder zouden zitten en de positie van de it-schoenen zouden innemen. Oorspronkelijk bedoeld voor professionele atleten, werden de Adidas-supersterren op de dag van vandaag door de NBA-atleten op de kaart gezet en tegenwoordig kunnen ze op de sport worden gedragen aan de voeten van de who's who van de mode-industrie, ongeacht hun kleinste associatie met sport. Als je Adidas Superstar-schoenen zou willen kopen, zijn er echt geen nadelen beschikbaar om je te stoppen, want er zijn er bijna geen. In de jaren tachtig en daarna in de jaren negentig groeide de populariteit van de Adidas-supersterren met sprongen en grenzen.

StephaniePullan  
StephaniePullan
Posts: 3
Date registered 05.30.2018


   

Pandora Rings Sale
adidas superstar

Xobor Create your own Forum with Xobor