adidas nmd dame

#1 by Humphrey MacArthur , Tue Apr 10, 2018 8:28 am

ÿþAdidas Ultra Boost Mid blev først introduceret i samarbejde med adidas nmd dame KITH sidste år, og nu ses silhuetten i en helt ny farvelægning, der forventes at debutere senere i sommer. Rettet gennem tid, modellen flaunts en tonal blå øvre som består af mesh og ruskind accenter. Sneaker er yderligere defineret af en krave manchet, der tilbyder en soklignende pasform, ud over hvide tre stripe branding på siderne og en sølvhæl tæller. Yderligere detaljer omfatter grafiske indlægssåler, håndskakningslogo på indersiden, sammen med frankrigsflagget, da det hele er klæbet oven på en ren hvid fuld længde boost sål enhed.

Varmere vejr nærmer sig hurtigt, dette er helt sikkert et dope par, der skal afhente, når de falder den 23. marts. Adidas Stan Smith Boost kan være på højde med spotlightet lige nu, men der er ingen afslag på, at OG Stan Smith er og vil altid være en klassiker . Hvis du ikke bryr dig om Boost på Stan Smith og foretrækker OG-konstruktionen, skal du adidas ultra boost triple black tjekke dette nye motiv placeret på skoen. Adidas Originals Stan Smith kommer påklædt i en hvid læder øverste, men for at hjælpe den skille sig ud, den hvide øvre leveres med snakeskin print detaljer for at hjælpe med at give det mere af et luksuriøst udseende.

Dame, adidas hængte dig op med denne nye farveway adidas tubular af adidas EQT Support ADV. Skønt det meste af skoen kommer i en sort maske (vi har set det flere gange tidligere) er det de gode hits af Teal, der hjælper med at give skoen en rigtig god pop. Her er et godt kig på adidas EQT Support ADV DiamondAside fra den svarte mesh konstruktion, skoen kommer også med en sort gennemsigtig hæl bur og hits af hvid på hælen flig og mellemsål. Den førnævnte Teal rammer land på Three Stripes branding på både sidepaneler og mellemsål, samt på EQT branding på tungen. En ret simpel farvelægning, der helt sikkert vil bryde nogle hals i sommer. Pick adidas eqt up et par i dag for $ 110.

Bare kan du ikke få nok af adidas Ultra Boost Uncaged? Derefter behøver du ikke bekymre dig for, at adidas har dækket dig med denne nyeste farvelægning, der ville gøre en skarp tilføjelse til din forår / sommer rotation. Denne Ultra Boost Uncaged er dækket af hvidt gennem hele flertallet af den lette og åndbare Primeknit-øvre med Navy speckling hele ren kontrast. Hvid dækker også anklen, hælen tælleren, fuld længde boost midsåle og den kontinentale gummi ydersål. Hvis du ikke vil købe den helt hvide Ultra Boost, så er dette et solidt alternativ. Cop din nu på udvalgte forhandlere for $ 180.

Ønsker du at rocke en frisk farvelægning af adidas EQT Support ADV, at ikke mange mennesker vil eje? Tag et kig på disse fire nye farvestier, der siges at være eksklusive til JD Sports (UK). Alle fire par rock tonal øvre konstrueret ud af mesh. Det grå og det hvide par har tonal udseendet af den øvre strækning ned til sålenheden, mens oliven- og marinparret sidder på toppen af en hvid mellemsål. Selvom vi har set de fleste af disse nuancer, der blev brugt på modellen før, gør de subtile ændringer af farverne på midsolen og / eller adidas branding teknisk set en helt ny farvelægning. Navy paret er dope! Hvilket par adidas cloudfoam føler du? Tilgængelig udelukkende hos JD Sports, afhentning enten for $ 115.

Adidas Y-3 er kendt for at tænke udenfor æsken med deres sneakers, og denne nye adidas Y-3 Sports Evasion High Ultra Boost er et perfekt eksempel. Med en futuristisk tilgang har Y-3 Sports Evasion High Ultra Boost en eneste laser- skære materiale / design hele hele det øvre. Den høje top leveres også med lynlås på hælen og en fuld længde Boost mellemsål nedenunder for komfort. Hvad er dine tanker om denne seneste sneakerboot fra Y-3. Vi ved det er ikke for alle, men vil du rocke et par.

Humphrey MacArthur  
Humphrey MacArthur
Posts: 3
Date registered 04.09.2018


   

oakley radar ev
juventus shirt

Xobor Create your own Forum with Xobor